Gebouw & Verhuur

In ons gebouw hebben wij verschillende ruimtes, apparatuur en materialen om de opkomsten en kampen zo goed mogelijk te kunnen draaien. Wij beschikken over een inbouwkeuken, twee warmwaterdouches, volledige LED gevel- en terreinverlichting, smartbord, geluidsinstallatie, . . .


Onze locatie is gelegen in de Vechtcorridor ten noorden van Zwolle. Gelegen aan de Berkummerkolk met aansluitend een groot en toegankelijk natuurgebied, is het een ideale plaats voor groepsactiviteiten. Op, rond en in het water zijn vele outdoor-activiteiten te ontplooien voor verschillende leeftijdscategorieën. In de zomervakantiemaanden verhuren wij onze locatie voor groepsactiviteiten. Buiten deze maanden is verhuur in overleg ook mogelijk. De doelgroep zijn jongeren en jongerenorganisatie die aan een actieve buitenactiviteit, invulling willen geven.

De locatie bestaat uit twee gescheiden groepsruimten met eigen keuken. Elke ruimte is circa 80m2 en heeft tevens een toilet en wasvoorziening. De gebouwen hebben rondom een ruim terrein waar gekampeerd kan worden met groepen tot circa 100 man. Hiervoor zijn voldoende toiletten aanwezig en twee doucheruimten. De groepsruimten zijn afzonderlijk of gezamenlijk te huur inclusief gebruik van het terrein rond de groepsruimte.

Het terrein ligt direct aan het water waar naar hartenlust kan worden gezwommen en vele watersport-activiteiten mogelijk zijn. Er is een eigen aanlegplaats voor kleine vaartuigen. Voor de echte outdoorgroepen kan ook alleen het terrein gehuurd worden met alleen water, buitenwasbak, toilet en douchevoorziening.

Op een kleine 5 minuten rijden ligt de wijk Berkum waar verschillende winkels zijn te vinden, o.a. een supermarkt. De binnenstad van Zwolle zelf heeft vele mogelijkheden zoals het beklimmen van de Peperbus of voor uitzetten van tochten of b.v. een vossenjacht.

De gebouwen zijn eigendom van de twee in Zwolle gevestigde Scouting Waterwerkgroepen te weten de Zwolsche Zeeverkenners en de St. Christofoor Zeeverkenners. Onze clubgebouwen zijn niet voor feesten en partijen van particulieren te huur!

Voor meer informatie over verhuur kunt u contact opnemen met verhuur@waterscoutingzwolle.nl.