Smoelenboek

Sjoerd

Sjoerd is al enige tijd actief bij de Christofoor als leiding, maar sinds dit seizoen is hij samen met Silke teamleider van de Zeeverkenners. Hij studeert Werktuigbouwkunde aan de Hanzehogeschool Groningen. Dat is ook direct de stad waar hij woont, maar gelukkig weet hij in de weekenden nog tijd vrij te maken om naar Zwolle te komen.

Stijn

Op dit moment heeft Stijn een tussenjaar, nadat hij de opleiding Maritiem Officier heeft afgerond aan het Deltion College Zwolle. Dit jaar gaat Stijn gebruiken om te werken in de zeevaart, als freelancer en om verder te studeren voor zijn vaarbewijs grote zeilschepen.

Silke

Silke is nu voor haar tweede jaar actief bij de Christofoor, daarnaast is ze samen met Sjoerd teamleider van de Zeeverkenners.
In het dagelijks leven is ze druk met haar opleiding tot zorgcontact clown in Zeist.

Sil

Sil loopt nu een kleine 12 jaar mee bij de Christofoor en is student bedrijfskunde aan de Universiteit van Enschede. In zijn vrije tijd is hij veel met muziek bezig. Hij is sinds dit seizoen ook iedere zaterdag als teamleider van de Wilde Vaart en als Zeeverkennersleiding aanwezig.

Thomas

Thomas is een vierdejaars fysiotherapiestudent aan de Hanzehogeschool Groningen. Hij woont nog in Zwolle en werkt doordeweeks bij z’n stage of de Hornbach. In zijn vrije tijd geniet hij ervan om naar de sportschool te gaan of hard te lopen.

Tom

Tom is al vanaf zijn 10e lid van de Christofoor en nu al enige tijd actief als vrijwilliger. Na het behalen van zijn propedeuse in Groningen heeft hij besloten een tussenjaar te nemen. Hij heeft in die periode zijn taxi- en vrachtwagenrijbewijs gehaald. Komend schooljaar gaat Tom bedrijfskunde studeren in Amsterdam.

Vera

Vera is nog niet lang lid van de vereniging, zij kwam namelijk afgelopen seizoen bij ons binnen om stage te lopen als leidinglid bij de Dolfijnen. Die stage deed ze voor haar studie ‘Pedagogische wetenschappen’ aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vera woont en studeert dus in Nijmegen, maar komt bijna elk weekend terug naar Zwolle om de dolfijnen weer te zien en dat terwijl de stageperiode al láng is afgelopen!

Daan

Hoi! Mijn naam is Daan. Sinds dat ik 11 ben zeil ik al bij de Christofoor. Nu woon en werk ik in Rotterdam en geef ik af en toe leiding bij de Zeeverkenners en ben ik teamleiding bij de Stam! Ik werk daarnaast als (freelance) animator en illustrator.

Simon

Remco

Jochem

Hallo daar! Mijn naam is Jochem Gijsman. Ik ben al 16 jaar lang betrokken bij de Christofoor en kom nog steeds met veel plezier en nostalgie terug naar deze geweldige club! Ik ben sinds een aantal jaren de vertrouwenspersoon. Mocht er iets zijn waar je als jeugdlid, ouder of leidinglid tegenaan loopt en hier eens over wilt praten, kun je me altijd bereiken! 
Naast de Christofoor ben ik maatschappelijk werker in een Wijkteam in Amersfoort!

Robin


Patrick

Hallo, ik ben Patrick den Hertog en al enige jaren voorzitter van Christofoor. Met de scouting in contact gekomen via mijn zoons die bij de Dolfijnen gestart zijn en nu Wilde Vaart zijn. In mijn dagelijkse leven werk ik in de zorg met mensen met een beperking en heb met 3 vrienden een BBQ catering bedrijf.

Eric

Inge

Hoi, ik ben Inge Durkstra en sinds een tijdje als secretaris voor Christofoor werkzaam. Hiervoor was ik algemeen bestuurslid en coördineerde de extra schoonmaak van het clubhuis. Ik werk fulltime als poli assistent bij Sportgeneeskunde in het Isala ziekenhuis en in mijn vrije tijd wandel ik graag. Verder hou ik van films kijken, legpuzzels en vogels kijken.